Lyžovanie s veľkou chuťou tu beží už piaty rok.
TÁLE. Rekreantom a lyžiarom najviac chutí kačica po tirolsky a štajerská fazuľová polievka s chlebom. Deti si pochvaľujú najmä solnohradské halušky, ktoré sú uvarené z odpaľovaného cesta a zapečené s maslovým krémom. "Rakúska kuchyňa má u ľudí veľký úspech. Obslúžili sme viac ako 500 hostí a momentálne podávame posledné porcie," povedala TASR asistentka generálneho riaditeľa Tále, a.s., Lenka Peťková.
Lyžiarske stredisko si už po piaty raz pripravilo zaujímavú tému, na základe ktorej pripravuje každé dva týždne iné jedlá. Ponúkali už maďarskú kuchyňu, nasledovať bude česká a ukrajinská. "Chceme priniesť aj ľuďom, ktorí necestujú po iných krajinách, rôzne národné špeciality," dodala Peťková.